Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Programok

Szerkesszük közösen a programokat! Ha tudtok valamilyen rendezvényről, vagy Ti magatok szerveznétek egyet, osszátok meg mindenkivel!

 

Ez alatt a szöveg alatt beírhatsz, alatta legördítve pedig láthatod az eddigi beírásokat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

critical mass áprilisban

(Judit, 2012.04.07 12:03)

2011. tavasz, Critical Mass Miskolc!
Indulás 17:00-kor a Sportcsarnok elől!
16:00 órától ingyenes bringa-átvizsgálás az Excelsior és a közlekedésrendészet segítségével!

Ingabringa városnéző túra

(Judit, 2012.04.07 10:47)

Kedves Ingabringa klubtagok!

Az lenne a kérdésem, hogy lenne-e kedvetek városnézős bicajos túrákhoz? Megnéznék Miskolc és környéke nevezetességeit, és a helyszíneken megtudnátok érdekes legendákat, érdekességeket, adatokat, fontos információkat az adott nevezetességekről. Nem csak a pislogó béka legenda létezik Miskolcon, szinte minden nevezetességhez tartozik egy, csak az emberek nem ismerik. Kellemes, nyugodt kis túrák lennének, lehet kérdezni, megbeszélni, ha épp fagyizni támad kedvünk, akkor megtesszük, ha pihenni akarunk, leülünk egy padra, stb., stb. Az ára 500 ft lenne per alkalom, amiről számlát is tudok adni. Több részből állna a túra, Miskolcot és környékét felbontva több egységre,
Akit érdekel a lehetőség, kérem, jelezzen itt, vagy a juditmiskolc@citromail.hu címen. Akinek van kérdése nyugodtan tegye fel.

Kóródy Judit
idegenvezető

valaki ma kerékpározás?

(Judit, 2012.04.07 10:26)

sziasztok, valaki ma kerékpározás?van kedvetek? újra írjatok itt, él a honlap

Üzi mindenkinek

(Jucc, 2011.08.27 11:33)

A hőségre való tekintettel kicsit szüneteltetjük a kiruccanásokat. Van már sok ötletünk, mihelyt lemegy ez az embertelen kánikula, kimegyünk.

Utcazenészek lepik el Mályit csütörtöktől

(Ingabringa klub, 2011.08.09 17:06)

Erre terveznénk egy kimenetelt:

Mályi - Utcazenész fesztivált szerveznek a Mályi tónál csütörtöktől, amire veterán autósok, motorosok, biciklisek is kilátogatnak.

Az ingyenes eseményen esténként utcazenész zenekarok szórakoztatják a kikapcsolódni vágyókat.

A Dunántúlon, számos helyszínen rendeznek utcazenész fesztivált, ahol a zenekarok az utcán kalapozva koncerteznek a rendezvény vendégeinek. Ezt a hagyományt szeretnék Mályiban is meghonosítani a helyi rendezvényszervezők, akik csütörtöktől különböző stílusú zenekarokkal várják majd ingyenesen a vendégeket.
Utcazenész fesztivál: Színes programok

Az elektronikus zenei műfaj képviselőitől a populáris rock zenén át a metálig szinte mindenféle műfaj megtalálható lesz a három napos eseményen.

A program szervezői természetesen a napközbeni műsorokra is gondoltak, hiszen a helyiek és a sátorozók már délelőtt érdekes versenyeken vehetnek részt. A veterán autókkal és motorokkal érkezők kiállítását lehet majd megtekinteni, különböző autós bemutatókon részt venni, valamint vizes bemutatókat is megtekinthet majd a közönség. A vízi bicikli, és a sör-virsli verseny az extrémebb megmérettetések közé tartozik, de a strandröplabda szerelmeseinek sem kell szomorkodniuk, hiszen kétnapos bajnokságot szerveznek számukra, amire a helyszínen lehet párokban jelentkezni.